Gratis webinar
Hoe zorg je voor brandveilige doorvoeringen van
CV-leidingen en luchtkanalen in gebouwen?


Ventilatiesystemen en luchtkanalen zorgen voor een constante toevoer van verse lucht. Onmisbaar in gebouwen waar veel mensen bij elkaar zijn, zoals in kantoren, appartementengebouwen, scholen, ziekenhuizen, bioscopen, theaters of horeca. Tegelijkertijd vormen deze ventilatiesystemen een potentieel risico voor de verspreiding van brand. Hoe kunt ú, als eigenaar, ontwerper of installateur, zorgen voor een veilige omgeving voor alle bewoners of gebruikers van een gebouw?

Brandverspreiding door ventilatiesystemen

Voorkom verspreiding van brand en rook door ventilatiesystemen
Omdat CV-leidingen en ventilatiekanalen vrijwel altijd van de ene naar de andere ruimte lopen, zijn dit potentiële wegen waardoor vuur en rook zich kunnen verspreiden. Als een leiding of kanaal door een brandwerende wand of vloer gaat, moet daarom ook de doorvoering brandwerend zijn. Alleen zo kunt u de algehele brandclassificatie van de constructie garanderen. Maar, hoe zorgt u hiervoor?

Gratis HVAC-webinar op woensdag 20 maart van 11.30 tot 12.15 uur

Yves Boons, solution manager HVAC bij Isover, gaat tijdens dit webinar in op de basisbeginselen van brandveiligheid en compartimenteren. Ook laat hij zien op welke manier u eenvoudig brandwerende doorvoeringen realiseert.

Resultaat
Na het webinar weet u:

  • hoe u de brandwerendheid van doorvoeringen en CV-leidingen en luchtkanalen ontwerpt en realiseert;
  • welke unieke rol Isover ULTIMATE™ oplossingen spelen in brandveiligheid;
  • hoe eenvoudig de gecertificeerde systemen van Isover zijn toe te passen.

Aanmelden
U kunt zich eenvoudig aanmelden voor dit webinar door het formulier hiernaast in te vullen. Graag tot 20 maart!

Met vriendelijke groeten,
Saint-Gobain Isover Technical Insulation

 

P.S. Heeft u al vragen?
Tijdens het webinar worden zo veel mogelijk van uw vragen beantwoord. Heeft u nu al een vraag? Stel deze ons dan vooraf door een mail te sturen naar yves.boons@saint-gobain.com.
 

Meld u aan voor het webinar